خوش آمدید, مهمان, "برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید"  

   کاربر جدید هستید ? "اینجا ثبت نام کنید" .

 












کاکائی صورتی

این پرنده جثه ای متوسط دارد. گردنش نسبتا دراز و چشم هایش تقریبا سفید می باشند .
در تابستان سر سفيد و بدون كلاهك و در زمستان اغلب نقطه يا خال كوچك و كمرنگ در کتار گوشش دیده می شود .
سینه اش رنگ صورتی ملایم دارد و یاها و نوکش قرمز رنگ هستند .
معمولا در آبهاي ساحلي، آبراهه ها، مصب رودخانه ها و تالابهاي داخلي بصورت گروهي مشاهده می شود .
طول بدن از نوك تا انتهاي دم: 37 تا 42 سانتيمتر .
فاصله بين نوك بالهاي گسترده: 90 تا 102 سانتيمتر .
وزن: 220 تا 350 گرم .
نام لاتین : Larus genei 
نام انگلیسی : Slender-billed Gull  
نام آذری : - Dəniz göyərçəsi 
نام روسی : Тонкоклювая чайка (морской голубок) 
نام ترکمن : - Kepderi pisintli deňiz çarlagy (Тонкоклювая чайка (морской голубок))  
نام قزاق : Нәзіктұмсықты шағала (теңіз көгершіні) / Тонкоклювая чайка (морской голубок) 
 




 
 

                                         
Copyright 2008 - Caspian Biodiversity Education Project, All rights reserved. Website designed by acccipiterdesign.com