خوش آمدید, مهمان, "برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید"  

   کاربر جدید هستید ? "اینجا ثبت نام کنید" .

 












کاکائی نقره ای

جثه این پرنده بزرگ و قسمت هاي بالاي بدنش به رنگ خاكستري كمرنگ و سینه و شکمش سفید است .
سرش در تابستان سفيد و در پاييز رگه رگه است. نوک و چشمان زرد دارد و پاهایش معمولا صورتی رنگ می باشند .
اغلب در سواحل دريا، آبراهه ها، تالاب ها و مزارع شخم زده شده و كنار محل دفع زباله ها دیده می شود .
طول بدن از نوك تا انتهاي دم: 53 تا 59 سانتيمتر .
فاصله بين نوك بالهاي گسترده: 78 تا 96 سانتيمتر .
وزن: 700 تا 1500 گرم .
نام لاتین : Larus argentatus 
نام انگلیسی : Herring Gull  
نام آذری : -Ğümüşü qağayı 
نام روسی : Чайка-хохотунья 
نام ترکمن : - Kümüşleç çarlak (Серебристая чайка)  
نام قزاق : Өгізшағала / Чайка-хохотунья 
 




 
 

                                         
Copyright 2008 - Caspian Biodiversity Education Project, All rights reserved. Website designed by acccipiterdesign.com