خوش آمدید, مهمان, "برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید"  

   کاربر جدید هستید ? "اینجا ثبت نام کنید" .

 












پرستوی دریائی معمولی

این پرنده نوک و پاهای قرمز، کلاهک و نقاب چشمی سیاه و دم بلند دو شاخه و سفید دارد.
در پرواز سر و گردن را کشیده نکاه می دارد و با بالهای پهن در جا بال زده و بطور مستقیم برای گرفتن ماهی شیرجه می رود.
اغلب بصورت گروهی در سواحل دريا و رودخانه هاي بزرگ، تالابها و درياچه هاي آب شيرين دیده می شود.
طول بدن از نوك تا انتهاي دم: 35 – 31 سانتيمتر
فاصله بين نوك بالهاي گسترده: 98 – 79 سانتيمتر
وزن: 290 – 257 گرم
نام لاتین : Sterna hirundo 
نام انگلیسی : Common Tern  
نام آذری : -Su qaranquşu (Çay süpürən) 
نام روسی : Речная крачка 
نام ترکمن : - Derýa çerigi (Речная крачка)  
نام قزاق : Өзен қарқылдағы / Речная крачка 
 




 
 

                                         
Copyright 2008 - Caspian Biodiversity Education Project, All rights reserved. Website designed by acccipiterdesign.com