خوش آمدید, مهمان, "برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید"  

   کاربر جدید هستید ? "اینجا ثبت نام کنید" .

 












کاکائی سرسیاه

این کاکائی در میان سایر کاکائی ها جثه ای نسبتا کوچک تر دارد.
لبه سفيد رنگ جلوي بال های نوک تیز بهترين نشانه برای شناسايي اين پرنده است.
سر نسبتا كوچك، گردن متوسط و دم كوتاه دارد و كلاهك تیره سر و يا خال تيره کنار گوش و پاها و نوك مايل به قرمز علائم مشخصه این پرنده می باشند.
اغلب در طول سواحل دریا، رودخانه ها، كنار درياچه ها، مردابها، نواحي چمنزار و كشتزارها دیده می شود.
طول بدن از نوك تا انتهاي دم 37 – 34 سانتيمتر
فاصله بين نوك بالهاي گسترده 110 – 100 سانتيمتر
وزن 400 – 200 گرم
نام لاتین : Larus ridibundus 
نام انگلیسی : Black Headed Gull  
نام آذری : - Qarabash qağayı 
نام روسی : Озерная (обыкновенная) чайка 
نام ترکمن : - Köl çarlagy (Озерная (обыкновенная) чайка)  
نام قزاق : Көлді (кәдімгі) шағала / Озерная (обыкновенная) чайка 
 




 
 

                                         
Copyright 2008 - Caspian Biodiversity Education Project, All rights reserved. Website designed by acccipiterdesign.com